Bilglass

bilglass

Knust glass
Knuste vinduer erstatter vi med nye, og for de aller fleste bilmodeller bruker vi laminert glass i frontruta og herdet glass i side- og bakvinduene. Vi er autorisert for slike type jobber gjennom Autoglass.

Som kunde hos oss kan du føle deg trygg på at alle detaljer og kvalitetskrav blir ivaretatt. Vi sørger for at de nye rutene har samme tilleggsutstyr og egenskaper som de gamle. Dette kan for eksempel gjelde radioantenne, regnføler, oppvarmet bakrute eller solskjerming. I tillegg spanderer vi 4 liter spylervæske til alle kunder som har rutejobb hos oss!

Steinsprut
Det er fort gjort å få steinsprang, og kjapt å reparere, og det koster ingenting for deg (forutsetter bilglassforsikring hos ditt forsikringsselskap). Skader som skyldes steinsprut kan ofte repareres, slik at du slipper å skifte ruta. Kom innom med bilen, så undersøker vi skaden og finner ut hva som kan og bør gjøres. Vi har eget spesielt utstyr for denne type reparasjoner.

Bilglass til Veteranbiler
Nå tilbyr vi gjennom Autoglass bilglass til veteranbiler lokalt. Har du en frontrute med skade eller sprekk/sår/utbedringsønsker/ruteskifte på din veteranbil er dette noe vi nå kan utføre og levere!

Bilglass til Bobiler
Nå kan vi tilby en flott tjeneste lokalt, har du en frontrute med skade eller sprekk/sår/utbedringsønsker/ruteskifte på bobiler er dette noe vi nå kan utføre!

 

 logo-001    logo-006